Porcelain Aspvik – Micael Bindefeld

Tänä päivänä verkossa on paljon erilaisia kauniita tuotteita, mihin lukeutuu myös ruotsalaisen Micael Bindefeldin suunnittelemat Aspvik-merkkiset posliinista valmistetut tuotteet. Ne ovat tunnettuja niiden elegantista designista sekä laadukkuudesta.

Taide ja muotoilu intohimona

Micael Bindefeld on ruotsalainen taiteen ja muotoilun ihailija ja tämä näkyy myös vahvasti Aspvikin tuotteissa. Posliiniset tuotteet on suunniteltu ja valmistettu taidokkaasti yhdessä käsityöläisten kanssa ja ne edustavat hienostuneisuutta, eleganssia sekä kauneutta. Bindefeldin taiteellinen ja muotoiluun perustuva visio yhdistyy Porcelain Aspvikin korkeaan laatuun, jolloin asiakkaat saavat uniikkeja esineitä kodin koristeluun ja arkeen ripauksen lisää luksusta.

Täynnä yksityiskohtia

Porcelain Aspvikin tuotteet ovat täynnä hentoja yksityiskohtia ja eleganssia muotoilua. Puhtaan valkoiseen posliiniin on yhdistetty kauniin syvän sinisiä värejä, mitkä korostavat kauniisti toisiaan. Muotoilussa on kiinnitetty huomiota yksinkertaisuuteen sekä ajattomuuteen, ja astiat ovat tyyliltään eleganttisia. Esineissä yhdistyy taiteellisuuden lisäksi myös käytännöllisyys ja ne kunnioittavat samalla perinteistä käsityötaitoa. Lisää tietoa astioista ja suunnittelijasta löydät esimerkiksi Pinterest– ja Instagram-sivuilta.

Arvostettu merkki

Micael Bindefeldin taiteellinen silmä ja astioiden puhdas tyyli sekä yksinkertainen muotoilu ovat tehneet Porcelain Aspvikista arvostetun brändin, jonka jokainen tuote edustaa hienostuneisuutta ja ajatonta eleganssia. Yksityiskohdat ovat tarkkoja, laatu on korkealuokkaista ja niihin on yhdistetty perinteinen käsityötaito sekä moderni ilme. Astiat ovat ajattomia ja ne sopivat moneen eri tilanteeseen, aina arkikäytöstä juhlavampiin hetkiin tuoden samalla jokaiseen sisustustyyliin ripauksen luksusta.